На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (790)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (8)Аграрные издания НАН Беларуси (106)Органическое сельское хозяйство (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОЦЕНКА КАЧЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food items: opportunities and challenges/S. McLaren [et al.]. - 2021
2.

Handbook - Using the information toolkit. Information toolkit on food biotechnologies with a focus on food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
3.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
4.

Dietary protein quality evaluation in human nutrition: report of an FAO Expert Consultation, 31 March-2 April, 2011, Auckland, New Zealand/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
5.

Residue evaluation of certain veterinary drugs. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. - 2012
6.

Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
7.

Report of the twenty-ninth session of the Committee on Fisheries, Rome, 31 January- 4 February, 2011/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2011
8.

Укрепление государственных систем контроля качества продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
9.

Strengthening national food control systems. A quick guide to assess capacity building needs. - 2007
10.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
11.

Understanding the Codex alimentarius. - 2006
12.

FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses. - 2006
13.

Residue evaluation of certain veterinary drugs/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (66 ; 2006). - 2006
14.

Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp and international trade. - 2005
15.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
16.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
17.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
18.

Панъевропейская конференция ФАО/ВОЗ по безопасности и качеству пищевых продуктов(25-28 февраля 2002; Будапешт).Заключительный доклад. - 2003
19.

Safety evaluation of certain mycotoxins in food/Meeting of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives (JECFA) (56 ; ). - 20012001
20.

Forest resources assessment. - 1995
 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси