На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (790)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (8)Аграрные издания НАН Беларуси (106)Органическое сельское хозяйство (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОЦЕНКА КАЧЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Укрепление государственных систем контроля качества продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
2.

Панъевропейская конференция ФАО/ВОЗ по безопасности и качеству пищевых продуктов(25-28 февраля 2002; Будапешт).Заключительный доклад. - 2003
3.

Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
4.

World statistical compendium for raw hides and skins, leather and leather footwear /FAO. - 1994
5.

Understanding the Codex alimentarius. - 2006
6.

Strengthening national food control systems. A quick guide to assess capacity building needs. - 2007
7.

Safety evaluation of certain mycotoxins in food/Meeting of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives (JECFA) (56 ; ). - 20012001
8.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
9.

Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp and international trade. - 2005
10.

Residue evaluation of certain veterinary drugs/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (66 ; 2006). - 2006
11.

Residue evaluation of certain veterinary drugs. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. - 2012
12.

Report of the twenty-ninth session of the Committee on Fisheries, Rome, 31 January- 4 February, 2011/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2011
13.

Miller G. Manuals of food duality control/Miller G.; FAO. - 1992
14.

Manual of food quality controlFAOFAO. - 1991
15.

Manual of food quality controlFAO. - 1990
16.

Manual of food guality control/FAO. - 1993
17.

Legislation governing food control and quality certification/Chiaradia-Bousguet J.. - 1995
18.

Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food items: opportunities and challenges/S. McLaren [et al.]. - 2021
19.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
20.

Handbook - Using the information toolkit. Information toolkit on food biotechnologies with a focus on food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси