На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (2882)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (21)Аграрные издания НАН Беларуси (275)Органическое сельское хозяйство (5)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОТХОДЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 47
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-47 
1.

A third assessment of global marine fisheries discards/M. A. Perez Roda [et al.]. - 2019
2.

Save food for a better climate. Converting the food loss and waste challenge into climate action/Food and agriculture organization of the United Nations. - 2017
3.

Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
4.

Befs assessment for Turkey. Sustainable bioenergy options from crop and livestock residues. - 2016
5.

Regional Conference on food security and income generation through the reduction of losses and waste in fisheries: Nouakchott, Mauritania, 15–17 December 2013. - 2016
6.

Доклад консультативного совещания экспертов по схемам документации улова (СДУ), Рим, 21-24 июля 2015 года. - 2016
7.

Fornias O.V. Edible by-products of slaughter animals/Fornias O.V., Palya V.J.; FAO. - 1996
8.

Nutrition-sensitive agriculture and food systems in practice. Options for intervention. - 2017
9.

African swine fever in wild boar. Ecology and biosecurity/V. Guberti [et al.]. - 2022
10.

Strategic work of FAO for inclusive and efficient food systems. Strategic programme to enable inclusive and efficient agricultural and food systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2017
11.

Nutrition-sensitive agriculture and food systems in practice. - 2017
12.

The role of wood residues in the transition to sustainable bioenergy. Analysis of good practices and recommendations for the deployment of wood residues for energy/E. Thiffault [et al.]. - 2023
13.

Корси С. Почвозащитное и ресурсосберегающее земледелие/С. Корси ; ред. Х. Муминджанов. - 2017
14.

City region food systems and food waste management: linking urban and rural areas for sustainable and resilient development/M. Dubbeling [et al.]. - 2016
15.

The future of food and agriculture. Trends and challenges. - 2017
16.

FAO Corporate Environmental Responsibility Strategy 2017-2020. - 2017
17.

Assessment of agricultural plastics and their sustainability. A call for action/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
18.

Положение дел в области продовольствия и сельского хозяйства 2019. Курс на сокращение потерь и порчи продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2019
19.

Voluntary code of conduct for food loss and waste reduction/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
20.

Classification of forest products 2022/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
 1-20    21-40   41-47 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси