Поисковый запрос: (<.>K=ОПРЕДЕЛЕНИЯ<.>) |
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Codex alimentarius/Joint FAO/WHO food standard programme.Codex alimentarius commiss. 2. - 1993
|
>2.
| Codex alimentarius/Food and Agriculture Organization of the United Nations V.2B. - 1998
|
>3.
| System of integrated agricultural censuses and surveys Vol. 1: World programme for the census of agriculture 2010. - 2005
|
>4.
| Compendium of food additive specifications/Meeting Joint FAO/WHO Committee on Food Additives (JECFA) (65 ; 7 - 16 June 2005 ; Geneva) Addendum 13. - 2005
|
>5.
| Compendium of food additive specifications/Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (67 ; 2006 ; Rome). - 2006
|
>6.
| Report of the workshop on the age estimation of sardine and sardinella in Northwest Africa. Casablanca, Morocco, 4-9 December 2006. - 2007
|
>7.
| Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations 1: Food composition. - 2008
|
>8.
| Methodological workshop on the management of tuna fishing capacity. Stock status, data envelopment analysis, industry surveys and management options/ed.: W. H. Bayfiff, J. Majkowski. - 2007
|
>9.
| Fisheries management/Food and Agriculture Organization of the United Nations Suppl. 2 Add. 1. - 2008
|
>10.
| Guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from marine capture fisheries/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
|
>11.
| Indicators for the sustainable development of finfish Mediterranean aquaculture: highlights from the InDAM Project/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>12.
| Codex Alimentarius Commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2010
|
>13.
| Руководство по экомаркировке рыбы и рыбопродуктов рыбного промысла во внутренних водах/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2011
|
>14.
| Quality assurance for animal feed analysis laboratories/J. Balthrop [et al.]. - 2011
|
>15.
| Моргера Э. Лесные пожары и законодательство. Руководство по разработке национального законодательства, основанное на Добровольных руководящих принципах по борьбе с пожарами/Э. Моргера, М. Т. Чирелли. - 2012
|
>16.
| Tsetse and trypanosomosis information/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>17.
| Residue evaluation of certain veterinary drugs/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2016
|
>18.
| Обеспечение качества работы лабораторий по анализу кормов для животных/Дж. Белтроп [и др.]. - 2013
|
>19.
| Программа всемирной сельскохозяйственной переписи 2020 года Т. 1: Программа, понятия и определения. - 2016
|
>20.
| Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
|
|
|