На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1728)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (9)Аграрные издания НАН Беларуси (80)Органическое сельское хозяйство (10)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=Менеджмент<.>)
Общее количество найденных документов : 98
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-98 
1.

Readings in sustainable forest management/FAO. - 1994
2.

Tracey-White J.D. Retail markets planning guide/Tracey-White J.D.; FAO. - 1995
3.

Coche A.G. Management for freshwater fish culture/Coche A.G., Muir J.F.; FAO. - 1996
4.

Gudger W.M. Banking for the environment/W.M. Gudger, D.C.Barker; Food and agriculture organization of the united nations. - 1993
5.

The state of the world's plant genetic resources for food and agriculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1998
6.

Fisheries bioeconomics/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1998
7.

State of the world's forests [1999]/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 1999
8.

Coche A.G. Management for freshwater fish culture/A.G. Coche, J.F.Muir; Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1998
9.

Vermillion D.L. Transfer of irrigation management services/D.L. Vermillion, J.A.Sagardoy; Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1999
10.

Improving efficiency and transparency in food safety systems - sharing experiences/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. Global forum of food safety regulators (28-30 january 2002 ; Marrakesh). - 2002
11.

The state of world fisheries and aquaculture. 2002/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome), FAO Fisheries Department. - 2002
12.

World fisheries and aquaculture atlas/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2003
13.

Grawford I.M. Agricultural and food marketing management/I.M. Grawford. - 1997
14.

Welcomme R.L. Inland fisheries: ecology and management/R. L. Welcomme. - 2001
15.

Schiere H. Mixed crop-livestock farming/H. Schiere, L. Kater. - 2001
16.

State of world fisheries and aquaculture 2004, (The). - 2004
17.

Sonaiya E.B. Small-scale poultry production: technical guide/E. B. Sonaiya, S. E.J. Swan. - 2004
18.

Boa E. Wild edible fungi. A global overview of their use and importance to people/E. Boa. - 2004
19.

Greenfield H. Food composition data: production, management and use/H. Greenfield, D. A.T. Southgate ; ред.: B. A. Burlingame, U. R. Charrondiere. - 2003
20.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-98 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси