На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (3595)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (45)Аграрные издания НАН Беларуси (575)Органическое сельское хозяйство (10)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=МЯСО<.>)
Общее количество найденных документов : 27
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-27 
1.

Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
2.

Сельскохозяйственный обзор Европы №35/ФАО/ЕЭК Т. 3: Рынок скота и мяса. - 1993
3.

Приходько Д. Российская Федерация: обзор мясной отрасли/Д. Приходько, А. Давлеев. - 2014
4.

"Sustainable goat breeding and goat farming in central and eastern european countries", european regional conference on goats(2014;Herceghalom). Sustainable goat breeding and goat farming in central and eastern european countries/"Sustainable goat breeding and goat farming in central and eastern european countries", european regional conference on goats (2014 ; Herceghalom). - 2016
5.

Sustainable broiler production in North Macedonia - a value chain guide to best practice/F. Grimes [et al.]. - 2019
6.

State of the global market for shark products/F. Dent, S. Clarke. - 2015
7.

Salmonella and Campylobacter in chicken meat. - [2009]
8.

Risk assessments of Salmonella in eggs and broiler chickens. - 2002
9.

Risk assessments of Salmonella in eggs and broiler chickens. - 2002
10.

Regional strategy for the control of African swine fever in Africa/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2017
11.

Organic agriculture african experiences in resilience and sustainability/Natural Resources Management and Environment Department, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
12.

Low emissions development of the beef cattle sector in Uruguay. Reducing enteric methane for food security and livelihoods. - 2017
13.

Lem A. Economic analysis of supply and demand for food up to 2030 - special focus on fish and fishery products/A. Lem, T. Bjorndal ; конс. A. Lappo. - 2014
14.

Interventions for the Control of Non-typhoidal Salmonella spp. in Beef and Pork. Meeting report and systematic review. - 2016
15.

Guidelines for African swine fever (ASF) prevention and control in smallholder pig farming in Asia. Clean chain approach for African swine fever in smallholder settings/Y. Kim [et al.]. - 2022
16.

Goose Production/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2002
17.

Fornias O.V. Edible by-products of slaughter animals/Fornias O.V., Palya V.J.; FAO. - 1996
18.

Food outlook. Global market analysis. - 2011
19.

Food Outlook - May 2019. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2019
20.

Farmer field schools for family poultry producers/The Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Fund for Agricultural Development. - 2022
 1-20    21-27 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси