Поисковый запрос: (<.>K=МОРЕПРОДУКТЫ<.>) |
Общее количество найденных документов : 71
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| World fisheries and aquaculture atlas/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2003
|
>2.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры - 2016: вклад в обеспечение всеобщей продовольственной безопасности и питания/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2016
|
>3.
| The state of world ficheries and aquaculture - 2016: contributing to food security and nutrition for all/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2016
|
>4.
| Understanding antimicrobial resistance in aquaculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations2020
|
>5.
| Impacts of climate change on fisheries and aquaculture. Synthesis of current knowledge, adaptation and mitigation options/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
|
>6.
| Strengthening sector policies for better food security and nutrition results. Fisheries and aquaculture. - 2017
|
>7.
| "Social protection to foster sustainable management of natural resources and reduce poverty in fisheries-dependent communities", report of the FAO Technical Workshop(2015;Rome). Social protection to foster sustainable management of natural resources and reduce poverty in fisheries-dependent communities/"Social protection to foster sustainable management of natural resources and reduce poverty in fisheries-dependent communities", report of the FAO Technical Workshop (2015 ; Rome) . - 2017
|
>8.
| Clarke R. Regional review on status and trends in aquaculture development in Europe - 2015/R. Clarke, J. Bostock. - 2017
|
>9.
| Farmed aquatic food for all tastes. The journey of twelve Mediterranean and Black Sea species from farms to your plates/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
|
>10.
| Food safety aspects of cell-based food/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2023
|
>11.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры: возможности и проблемы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2014
|
>12.
| The state of food and agriculture 2023. Revealing the true cost of food to transform agrifood systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
|
>13.
| Code of practice for fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2020
|
>14.
| Advances in science and risk assessment tools for Vibrio parahaemolyticus and V. vulnificus associated with seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
|
>15.
| Vornic A. Fish: know it, cook it, eat it/A. Vornic. - 2022
|
>16.
| Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
|
>17.
| Fernandez-Polanco J. Case studies on price integration in international seafood trade/J. Fernandez-Polanco, T. Bjorndal, A. Lem. - 2016
|
>18.
| Устойчивое рыболовство и аквакультура для обеспечения продовольственной безопасности и питания/Комитет по всемирной продовольственной безопасности, Группа экспертов высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности и питания. - 2014
|
>19.
| Lusher A. Microplastics in fisheries and aquaculture. Status of knowledge on their occurrence and implications for aquatic organisms and food safety/A. Lusher, P. Hollman, J. Mendoza-Hill. - 2017
|
>20.
| Доклад о работе шестнадцатой сессии Подкомитета по торговле рыбой Комитета по рыбному хозяйству, Пусан, Республика Корея, 4–8 сентября 2017 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Комитет по рыбному хозяйству. - 2018
|
|
|