Поисковый запрос: (<.>K=МЕТОДЫ ОЦЕНКИ<.>) |
Общее количество найденных документов : 53
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Khalil C. A. Integrating surveys with geospatial data through small area estimation to disaggregate SDG indicators at subnational level. Case study on SDG Indicators 2.3.1 and 2.3.2/C. A. Khalil, S. di Candia. - 2023
|
>2.
| Assessing agricultural innovation systems for action at country level/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
|
>3.
| Microbiological risk assessment. Guidance for food/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
|
>4.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент A. Входные данные и ресурсы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>5.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Введение и глоссарий/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>6.
| Глобальная оценка лесных ресурсов 2020 года. Основной отчет/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
|
>7.
| Benedetti F. Global soil spectroscopy assessment. Spectral soil data: needs and capacities. 2020/F. Benedetti, Egmond van F.. - 2021
|
>8.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент B. Функции контроля/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>9.
| King-Okumu C. A rapid review of drought risk mitigation measures. Integrated drought management/C. King-Okumu ; ed.: M. Salman, D. Tsegai. - 2021
|
>10.
| Global capacity needs assessment methodology. Integrating nutrition objectives into agricultural extension and advisory services programmes and policies/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Global Forum for Rural Advisory Services. - 2021
|
>11.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент C. Взаимодействие с партнерами/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>12.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент D. Наука/база знаний и непрерывное совершенствование/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>13.
| International instruments on the use of antimicrobials across the human, animal and plant sectors/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Organisation for Animal Health, World Health Organization2020
|
>14.
| Biodiversity and the livestock sector - Guidelines for quantitative assessment. Version 1./Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2020
|
>15.
| Conforti P. FAO’s methodology for damage and loss assessment in agriculture/P. Conforti, M. Markova, D. Tochkov. - 2020
|
>16.
| Good practices for the feed sector. Implementing the Codex Alimentarius code of practice on good animal feeding/Food and Agriculture Organization of the United Nations2020
|
>17.
| Environmental performance of feed additives in livestock supply chains/Food and Agriculture Organization of the United Nations Version 1. - 2020
|
>18.
| The state of food security and nutrition in the world. 2020. Transforming food systems for affordable healthy diets/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Fund for Agricultural Development, United Nations Children’s Fund, World Food Programme, World Health Organization. - 2020
|
>19.
| Pennock D. Soil erosion: the greatest challenge for sustainable soil management/D. Pennock ; рец.: C. Lefevre, R. Vargas ; ed.: L. Pennock, M. Sala. - 2019
|
>20.
| A third assessment of global marine fisheries discards/M. A. Perez Roda [et al.]. - 2019
|
|
|