Поисковый запрос: (<.>K=МЕТОДЫ ОЦЕНКИ<.>) |
Общее количество найденных документов : 53
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Руководство по управлению засоленными почвами. План реализации Евразийского почвенного партнерства/У. В. Абдуллаев [и др.] ; ред. Р. Варгас [и др.]. - 2017
|
>2.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент D. Наука/база знаний и непрерывное совершенствование/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>3.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент C. Взаимодействие с партнерами/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>4.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент B. Функции контроля/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>5.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент A. Входные данные и ресурсы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>6.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Введение и глоссарий/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
>7.
| Глобальная оценка лесных ресурсов 2020 года. Основной отчет/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
|
>8.
| Valuing forest ecosystem services. A training manual for planners and project developers/M. Masiero [et al.]. - 2019
|
>9.
| Use of 137Cs for soil erosion assessment/E. Fulajtar [et al.]. - 2017
|
>10.
| The state of the world’s aquatic genetic resources for food and agriculture/Food and agriculture organization of the United Nations, Сommission on genetic resources for food and agriculture. - 2019
|
>11.
| The state of food security and nutrition in the world. 2020. Transforming food systems for affordable healthy diets/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Fund for Agricultural Development, United Nations Children’s Fund, World Food Programme, World Health Organization. - 2020
|
>12.
| The FAO Action Plan on Antimicrobial Resistance 2016-2020. Supporting the food and agriculture sectors in implementing the Global Action Plan on Antimicrobial Resistance to minimize the impact of antimicrobial resistance/Food and agriculture organization of the United Nations. - 2016
|
>13.
| Technical guidance for the development of the growing area aspects of bivalve mollusc sanitation programmes/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2018
|
>14.
| TAPE Tool for Agroecology Performance Evaluation 2019. Process of development and guidelines for application. Test version/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2019
|
>15.
| Submission and evaluation of pesticide residues data for the estimation of maximum residue levels in food and feed. - 2016
|
>16.
| Strengthening agricultural water efficiency and productivity on the African and global level. Status, performance and scope assessment of water harvesting in Uganda, Burkina Faso and Morocco/M. Salman [и др.]. - 2016
|
>17.
| Stock assessment for fishery management/D. D. Hoggarth [et al.]. - 2006
|
>18.
| Seventy years of FAO’s global forest resources assessment. 1948-2018/M. Garzuglia [et al.]. ; ed.: Sh. Russell, D. Henderson-Howat. - 2018
|
>19.
| Sampling methods applied to fisheries science : a manual/E. L. Cadima [et al.]. - 2005
|
>20.
| Review of the available remote sensing tools, products, methodologies and data to improve crop production forecasts/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2017
|
|
|