На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (19163)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (261)Аграрные издания НАН Беларуси (2654)Труды белорусских ученых-аграриев (1)Органическое сельское хозяйство (63)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=КАЧЕСТВО<.>)
Общее количество найденных документов : 330
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Foodborne antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
2.

Ranking of low moisture foods in support of microbiological risk management/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
3.

Technical guidance for the implementation of e-notification systems for food control/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
4.

Thinking about the future of food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
5.

Food safety considerations to achieve best health outcomes under limited food availability situations/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
6.

Global report on the state of dietary data/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Intake – Center for Dietary Assessment. - 2022
7.

Wild check. Assessing risks and opportunities of trade in wild plant ingredients/C. Schindler [et al.]. - 2022
8.

Risk assessment of food allergens/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization Pt. 1: Review and validation of Codex Alimentarius priority allergen list through risk assessment. - 2022
9.

Soils for nutrition: state of the art/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
10.

Blue transformation - roadmap 2022-2030. A vision for FAO’s work on aquatic food systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
11.

Risk assessment of food allergens/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization Pt. 2: Review and establish threshold levels in foods for the priority allergens. - 2022
12.

Voluntary code of conduct for food loss and waste reduction/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
13.

Campbell B. Climate change impacts and adaptation options in the agrifood system. A summary of recent IPCC sixth assessment report findings/B. Campbell. - 2022
14.

Vornic A. Fish: know it, cook it, eat it/A. Vornic. - 2022
15.

Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент A. Входные данные и ресурсы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
16.

Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент D. Наука/база знаний и непрерывное совершенствование/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
17.

Responsible use of antimicrobials in beekeeping/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Istituto zooprofilatticosperimentale del lazio e della Toscana M. Aleandri. - 2021
18.

Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент B. Функции контроля/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
19.

Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент C. Взаимодействие с партнерами/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
20.

Evaluation of FAO’s role and work on antimicrobial resistance (AMR)/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси