На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (448)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (4)Аграрные издания НАН Беларуси (85)Органическое сельское хозяйство (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ЗДОРОВОЕ ПИТАНИЕ<.>)
Общее количество найденных документов : 58
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-58 
1.

Feeding minds fighting hunger. A world free from hunger/Feeding Minds, Fighting Hunger Partnership. - 2001
2.

Safety evaluation of certain mycotoxins in food/Meeting of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives (JECFA) (56 ; ). - 20012001
3.

Pesticide residues in food - 2005/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and WHO core assessment group on pesticide residues (from 20 to 29 September 2005 ; Geneva). - 2005
4.

Exposure assessment of microbiological hazards in food/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2008
5.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 2: An overwiew of approaches and tools. - 2008
6.

Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations 1: Food composition. - 2008
7.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 1: Making the case for rights-focused and rights-based monitoring. - 2008
8.

Kuhnlein H. V. Indigenous people's food systems: the many dimensions of culture, diversity and environment for nutrition anf health/H. V. Kuhnlein, B. Erasmus, D. Spigelski. - 2009
9.

Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations 2: Food consumption. - 2010
10.

The Impact of Climate Change and Bioenergy on Nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Springer Science+Business Media BV. - [2012]
11.

Menza V. Eating well for good health: lessons on nutrition and healthy diets/V. Menza, C. Probart. - 2013
12.

The state of food and agriculture, 2013. Food systems for better nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
13.

Macias Y. F. Guidelines for assessing nutrition-related knowledge, attitudes and practices/Y. F. Macias, P. Glasauer. - 2014
14.

Стратегия и концепция работы ФАО в области питания/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2015
15.

Pulses: nutritious seeds for a sustainable future/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
16.

Мониторинг продовольственной безопасности и питания в поддержку осуществления Повестки дня в области устойчивого развития на период до 2030 года. Подведение итогов и планы на будущее/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2016
17.

Influencing food environments for healthy diets. - 2016
18.

Кодекс Алиментариус. Что такое кодекс?. - 2016
19.

Nutrition Challenge Badge. - 2017
20.

Зернобобовые России/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2017
 1-20    21-40   41-58 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси