На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (8274)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (79)Аграрные издания НАН Беларуси (786)Органическое сельское хозяйство (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ДОБАВКИ<.>)
Общее количество найденных документов : 42
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-42 
1.

Environmental performance of feed additives in livestock supply chains/Food and Agriculture Organization of the United Nations Version 1. - 2020
2.

Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
3.

Probiotics in animal nutrition. Production, impact and regulation/S. B. Yadav [et al.] ; ed. P. S. M. Harinder. - 2016
4.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
5.

Донченко Л. В. Национальные и международные аспекты безопасности пищевой продукции в условиях членства России в ВТО/Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта ; рец. П. Н. Николаевич. - 2014
6.

Compendium of food additive specifications. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. 76th meeting 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
7.

Social and economic dimensions of carrageenan seaweed farming/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
8.

Coughenour M. B. Conducting national feed assessments/M. B. Coughenour, H. P. S. Makkar. - 2012
9.

Residue evaluation of certain veterinary drugs. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. - 2012
10.

Milk and milk products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
11.

Tacon A. G. J. Demand and supply of feed ingredients for farmed fish and crustaceans/A. G. J. Tacon, M. R. Hasan, M. Metian. - 2011
12.

Matthews M. Spices and herbs for home and market/M. Matthews, M. Jack. - 2011
13.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
14.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
15.

Tacon A. G. J. Feed ingredients and fertilizers for farmed aquatic animals/A. G. J. Tacon, M. Metian, M. R. Hasan. - 2009
16.

Joint FAO/WHO/OIE expert meeting on critically important antimicrobials/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2008
17.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
18.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
19.

Combined compendium of food additive specifications Vol. 4: Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. - 2006
20.

Residue evaluation of certain veterinary drugs/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (66 ; 2006). - 2006
 1-20    21-40   41-42 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси