На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (8163)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (109)Аграрные издания НАН Беларуси (966)Органическое сельское хозяйство (14)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (13)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ВЕЩЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-29 
1.

Fats and oils in human nutrition/FAO,World Health Organization. - 1994
2.

Management of gypsiferous soils/FAO. - 1990
3.

Sillanpaa M. Status of cadmium, lead, cobalt and selenium in soils and plants of thirty countries/Sillanpaa M., Jansson H.; FAO. - 1992
4.

Protein quality evaluation/FAO. - 1991
5.

Miller G. Manuals of food duality control/Miller G.; FAO. - 1992
6.

Manual of food guality control/FAO. - 1993
7.

Maize in human nutrition/FAO. - 1992
8.

Guide to specifications for general notices general analytical techniques identification tests test solutions and other reference materials/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - 1991
9.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
10.

Misawa M. Plant tissue culture: an alternative for production of useful metabolites/Misawa M.; FAO. - 1994
11.

Pesticide residues in food/Joint meet.of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and WHO Toxicological and Environmental Core Assessment Group. - 1996
12.

Pesticide residues in food/FAO. - 1996
13.

Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and WHO Toxicological Core Assessment Group(16-25 September 1996; Rome).Pesticide residues in food-1996/Food and Agriculture Organization of the United Nations. World Health Organization 1: Residues. - 1997
14.

Animal feeding and food safety/Food and Agriculture Organization of United Nations. - 1998
15.

Tacon A.G.J. Nutritional fish pathology/A.G.J. Tacon; Food and agriculture organization of the united Nations. - 1992
16.

Pesticide residues in food - 2005/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and WHO core assessment group on pesticide residues (from 20 to 29 September 2005 ; Geneva). - 2005
17.

Bot A. Importance of soil organic matter, (The). Key to drought-resistant soil and sustained food production/A. Bot, J. Benites. - 2005
18.

Plant nutrition for food security. A guide for integrated nutrient management/R. N. Roy [et al.]. - 2006
19.

Охрана здоровья людей и окружающей среды/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Программа Организации Объединенных Наций по окружающей среде. - 2004
20.

Pesticide residues in food 2009. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
 1-20    21-29 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси