На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (6932)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (76)Аграрные издания НАН Беларуси (1406)Труды белорусских ученых-аграриев (2)Органическое сельское хозяйство (3)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=БИОЛОГИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-30 
1.

Pesticide residues in food 2018. Joint FAO / WHO Meeting/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2019
2.

Aspects determining the risk of pesticides to wild bees: risk profiles for focal crops on three continents/H. Valk van der [et al.]. - 2013
3.

Pesticide residues in food 2015/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations Part 1: Residues. - 2016
4.

Monitoring global progress on addressing antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Organisation for Animal Health, World Health Organization. - 2018
5.

Pollinator safety in agriculture/M. Allara [et al.] ; ed. D. W. Roubik. - 2014
6.

Practical guide for the application of the genebank standards for plant genetic resources for food and agriculture: conservation in field genebanks/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture. - 2022
7.

Farmers' crop varieties and farmers' rights. Challenges in taxonomy and law/ed. M. Halewood. - 2016
8.

Global plan of action for the conservation, sustainable use and development of forest genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Comission on genetic resources for food and agriculture. - [2014]
9.

Pesticide residues in food 2014. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
10.

Глобальный план действий по сохранению, рациональному использованию и развитию лесных генетических ресурсов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН, Комиссия по генетическим ресурсам для производства продовольствия и ведения сельского хозяйства. - [2014]
11.

Практические способы определения свойств почвы в фермерских условиях/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Общественный фонд “Центр обучения, консультации и инновации”, Глобальный фонд по окружающей среде. - 2018
12.

Научный обзор влияния изменения климата на вредные для растений организмы. Глобальная задача по предотвращению и смягчению фитосанитарных рисков в сельском хозяйстве, лесном хозяйстве и экосистемах/М. Л. Гуллино [и др.]. - 2021
13.

Scientific review of the impact of climate change on plant pests. A global challenge to prevent and mitigate plant pest risks in agriculture, forestry and ecosystems/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International plant protection convention. - 2021
14.

Lusher A. Microplastics in fisheries and aquaculture. Status of knowledge on their occurrence and implications for aquatic organisms and food safety/A. Lusher, P. Hollman, J. Mendoza-Hill. - 2017
15.

Practical guide for the application of the genebank standards for plant genetic resources for food and agriculture: conservation of orthodox seeds in seed genebanks/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture. - 2022
16.

Report of the FAO/RECOFI Workshop on Fishery Stock Indicators and Stock Status. Tehran, the Islamic Republic of Iran, 26-29 July 2009/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
17.

Pesticide residues in food 2011. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
18.

Shelley C. Mud crab aquaculture/C. Shelley, A. Lovatelli. - 2011
19.

Valuing crop biodiversity: on-farm genetic resources and economic change/International Food Policy Research Institute, International Plant Genetic Resources Institute, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2006
20.

Tacon A.G.J. Nutritional fish pathology/A.G.J. Tacon; Food and agriculture organization of the united Nations. - 1992
 1-20    21-30 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси