На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1193)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (13)Аграрные издания НАН Беларуси (207)Органическое сельское хозяйство (15)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=БЕЗОПАСНОСТЬ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ<.>)
Общее количество найденных документов : 157
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

A scheme and training manual on good agricultural practices (GAP) for fruits and vegetables Vol. 1: The scheme - standard and implementation infrastructure2016
2.

A scheme and training manual on good agricultural practices (GAP) for fruits and vegetables Vol. 2: Training manual. - 2016
3.

Advances in science and risk assessment tools for Vibrio parahaemolyticus and V. vulnificus associated with seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
4.

Akande G. Post-harvest losses in small-scale fisheries. Case studies in five sub-Saharan African countries/G. Akande, Y. Diei-Ouadi. - 2010
5.

Animal nutrition strategies and options to reduce the use of antimicrobials in animal production/C. H. M. Smits [et al.] ; ed.: A. Bruno, D. Battaglia. - 2021
6.

Antimicrobial movement from agricultural areas to the environment: the missing link. A role for nuclear techniques/J. J. Adu-Gyamfi [et al.]. - 2019
7.

Antimicrobial resistance multi-partner trust fund. Forging tripartite collaboration for urgent global and country action against antimicrobial resistance (AMR)/Food and Agriculture Organization of the United Nations2021
8.

Averting risks to the food chain. A compendium of proven emergency prevention: methods and tools. - 2017
9.

Averting risks to the food chain/Food and agriculture organization of the United Nations. - 2019
10.

Biotechnology and food safety/World Health Organization. - 1996
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси