На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (668)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (6)Аграрные издания НАН Беларуси (54)Органическое сельское хозяйство (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=БЕЗОПАСНОСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВЬЯ<.>)
Общее количество найденных документов : 93
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-93 
1.

Residue evaluation of certain veterinary drugs/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2016
2.

Codex texts on foodborne antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2015
3.

Enhancing early warning capabilities and capacities for food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2015
4.

Guide to good practice in contract labour in forestry. - 2011
5.

Pesticide residues in food 2011. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
6.

Руководство по проверке пищевых продуктов на основе оценки рисков/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2010
7.

Укрепление государственных систем контроля качества продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
8.

Regional review on status and trends of aquaculture devolopment in Europe - 2010/L. Varadi [et al.]. - 2012
9.

Compendium of food additive specifications. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. 76th meeting 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
10.

Joint FAO/WHO expert meeting on the public health risks of histamine and other biogenic amines from fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2013
11.

Pesticide residues in food 2012. Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues/World Healf Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
12.

Residue evaluation of certain veterinary drugs. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. - 2012
13.

Foods derived from modern biotechnology/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
14.

Food hygiene/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
15.

Building biosafety capacities/A. Sensi [et al.]. - 2009
16.

Viruses in food: scientific advice to support risk management activities. - 2008
17.

Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) in powdered follow-up formula. - 2008
18.

Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs. - 2008
19.

Risk characterization of microbiological hazards in food/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
20.

Комиссия Codex Alimentarius/Всемирная организация здравоохранения, Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2010
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-93 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси