На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (18158)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (263)Аграрные издания НАН Беларуси (1295)Органическое сельское хозяйство (58)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=АПК<.>)
Общее количество найденных документов : 36
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-36 
1.

The state of food and agriculture 2023. Revealing the true cost of food to transform agrifood systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
2.

del Mar Polo M. Adoption of climate technologies in the agrifood system: investment opportunities in Kazakhstan/M. del Mar Polo, N. Santos, Y. Syzdykov. - 2022
3.

Managing risks to build climate-smart and resilient agrifood value chains. The role of climate services/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
4.

The state of food and agriculture 2022. Leveraging automation in agriculture for transforming agrifood systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
5.

Urban food system assessments for nutrition and healthy diets/A. Raza [et al.]. - 2022
6.

Hallstein E. Nature-based solutions in agriculture. Project design for securing investment/E. Hallstein, T. Iseman. - 2021
7.

Положение дел в области продовольствия и сельского хозяйства 2021. Повышение жизнестойкости агропродовольственных систем в условиях потрясений и стрессов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
8.

Survey of access and benefit-sharing country measures accommodating the distinctive features of genetic resources for food and agriculture and associated traditional knowledge/F. Humphries [et al.]. - 2021
9.

The potential of agroecology to build climate-resilient livelihoods and food systems/F. Leippert [et al.]2020
10.

O’Connell J. Kyrgyzstan value chain gap analysis/J. O’Connell, P. Kiparisov. - 2018
11.

Territorial tools for agro-industry development/ed.: E. G. Nogales, M. Webber. - 2017
12.

Нивен Д. Содействие созданию устойчивых производственно-сбытовых цепочек в сфере продовольствия/Д. Нивен. - 2015
13.

Innovative institutions, public policies and private strategies for agro-enterprise development/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2015]
14.

Strategy and vision for FAO's work in nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2014
15.

Pesticide residues in food 2014. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
16.

Приходько Д. Российская Федерация: обзор мясной отрасли/Д. Приходько, А. Давлеев. - 2014
17.

Cheng F. Food price volatility and natural hazards in Pakistan/F. Cheng, S. Issa. - 2014
18.

Food Outlook. October 2014. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2014
19.

Food outlook. May 2014. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2014
20.

Konig G. Enabling environments for agribusiness and agro-industries development - Regional and country perspectives/G. Konig, C. A. da Silva, N. Mhlanga. - 2013
 1-20    21-36 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси