Поисковый запрос: (<.>K=жир<.>) |
Общее количество найденных документов : 274
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Age-related changes in the distribution of lean meat, fat with skin, and bones in turkey carcasses/E. Wilkiewicz-Wawro [et al.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.318
|
>2.
| Akerlind M. Milk composition and metabolism of cows selected for high or low milk-fat concentration/M. Akerlind. - 1999
|
>3.
| Bochno R. The use of modified skin slice with subcutaneous fatness prediction in ducks/R. Bochno, W. Brzozowski, D. Murawska // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно, 2004. т.Т.3,N Ч.4:Зоотехнические науки.-С.108-110
|
>4.
| Carotin - the principal natural yellow pigment of milk fat/University of Missouri, College of Agriculture, Agricultural experiment station Part II: Chemical and physiological relations of pigments of milk fat to the Carotin and Xanthophylls of green plants. - 1914
|
>5.
| Commodity review and outlook/FAO. - 1993
|
>6.
| Development of the sturgeon feeding program in Ukraine/L. Fihurska [и др.] // Вопросы рыбного хозяйства Беларуси. -Минск:ИВЦ Минфина, 2022. т.Вып. 37.-С.357-369
|
>7.
| Functional fatty acid composition in four types of fat deposits in beef carcasses/M. Sobczuk-Szul [et al.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.316-317
|
>8.
| Gender-related correlations between the weight of selected muscles and carcass lean and fat content in broiler chickens/K. Tomaszewska [и др.] // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно:ГГАУ, 2017. т.Т. 37:Зоотехния.-С.С. 396-404
|
>9.
| Journal of Farm Animal Science/Ved.red.:Hetelny L.. - 1994
|
>10.
| Kravchyk E. G. The influence of corn-sapropel feed of diets of dairy cows on the sanitary and hygienic characteristics of milk for the production of dry milk mixtures/E. G. Kravchyk // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно:ГГАУ, 2020. Ветеринария. Зоотехния.-С.212-214
|
>11.
| Lem A. Economic analysis of supply and demand for food up to 2030 - special focus on fish and fishery products/A. Lem, T. Bjorndal ; конс. A. Lappo. - 2014
|
>12.
| Regression equations for postmortem estimation of the lean meat and fat content of the carcass in heavy-type turkeys/K. Kleczek [et al.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.312-313
|
>13.
| Vyskumny ustav zivocisnej vyroby v Nitre. Vedecke prace../Ved. red. Plesnik J. . - 1980
|
>14.
| Автоматическое определение содержания жира в молоке и молочных продуктах // Молочный продукт. -Минск:Литература и рынок, 2012. т.№ 2.-С.25
|
>15.
| Алиев Р.К. Совершенствование и оптимизация процессов транспортировки и охлаждения молока на доильных установках/Р.К. Алиев. - 1989
|
>16.
| Анализ белково-жирового состава и сбалансированности коллагенсодержащего сырья/А. В. Мелещеня [и др.] // Пищевая промышленность: наука и технологии. -Минск, 2018. т.Т. 11,N № 4(42).-С.21-32
|
>17.
| Анисинова Н.Н. Изменение технологических свойств молока коров, больных лейкозом/Н.Н. Анисинова // Проблемы патологии, санитарии и бесплодия в животноводстве. -Минск, 1998.-С.60-61
|
>18.
| Асобайрі Е. Е. Ефективнiсть використання комбiкормiв для курей-несучок при додаваннi метионiну, меляси та риб'ячого жиру/Е. Е. Асобайрі. - 2002
|
>19.
| Астапенко И.В. "Сож" щадит коров/И.В. Астапенко // Белорусское сельское хозяйство. -Минск, 2003,N N2.-С.12-13
|
>20.
| Базылев С. Е. Молочная продуктивность коров в зависимости от типов белковомолочности/С. Е. Базылев, О. Л. Будревич, М. Д. Демешко // Ветеринарный журнал Беларуси. -Витебск, 2021,N № 1(14).-С.58-62
|
|
|