Поисковый запрос: (<.>K=АНАЛИЗ РИСКА<.>) |
Общее количество найденных документов : 208
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Fazil A.M. Primer on risk assessment modelling, (A): focus on seafood products/A. M. Fazil. - 2005
|
>2.
| Троцко Т. Н. Проблемы классификации экономических рисков/Т. Н. Троцко // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно, 2006. т.Т. 4:Экономические и общественные работы.-С.28-30
|
>3.
| Good practices for the meat industry/Food and Agriculture of the United Nations, Fondation Internationale Carrefour. - 2004
|
>4.
| Nitrate, agriculture and the environment/T. M. Addiscott [et al.]. - 2005
|
>5.
| Buncic S. Integrated food safety and veterinary public health/S. Buncic. - 2006
|
>6.
| Integrated pest management : potential, constraints and challenges/ред.: O. Koul, G. S. Dhaliwal, G. W. Cuperus. - 2004
|
>7.
| Заранок И. А. Автоматизация оценки платежеспособности и финансового состояния сельскохозяйственных организаций/И. А. Заранок, С. В. Гудков // Научный поиск молодежи XXI века. -Горки, 2006. т.Ч. 2.-С.170-171
|
>8.
| Food safety risk analysis. A guide for national food safety authorities. - 2006
|
>9.
| Pesticide residues in food 2006/Joint FAO/WHO meeting of the FAO Panel of Experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO Core Assessment Group on pesticide residues (3 - 12 October 2006 ; Rome). - 2006
|
>10.
| Доброскок Л. П. Сертификация продуктов/Л. П. Доброскок, Л. В. Кузнецова, В. Н. Тимофеева ; рец. Е. А. Цед, Т. С. Сивко Ч. 2. - 2007
|
|
|