На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Аграрные издания НАН Беларуси- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (140)Библиотека-депозитарий ФАО (7)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=фрукты<.>)
Общее количество найденных документов : 140
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Agriculture of Lithuania 2001/Ministry of Agriculture of the Republic of Lithuania. - 2001
2.

Atlas standardow jakosciowych jablek/Fundacja Programow Pomocy dla Rolnictwa. - 1996
3.

Bohmig F. Rat fur jeden Gartentag/F. Bohmig. - 1991
4.

Byers A. Value-adding standards in the North American food market. Trade opportunities in certified products for developing countries/A. Byers, D. Giovannucci, P. Liu ; ред. P. Liu. - 2008
5.

Cercetari stiintifice/Universitatea de stiinte agricole si medicina veterinara a banatului. - 2000
6.

Crop management and postharvest handling of horticultural products/Ред. R. Dris, ред. R. Niskanen, ред. S. M. Jain Vol. 2: Fruits and vegetables. - 2003
7.

Crop management and postharvest handling of horticultural products/Ред. R. Dris, ред. R. Niskanen, ред. S. M. Jain Vol. 4: Diseases and disorders of fruits and vegetables. - 2004
8.

Directory of FAO statutory bodies and panels of experts as of August 1996/FAO. - 1996
9.

Fresh fruits and vegetables/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
10.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
11.

Galant M. Integrowana produkcja jablek/Galant M.; Osrodek Doradztwa Rol. w Gdansku. - 1994
12.

Heede Van Den Ad. Legumes et fruits de primeur. Procedes de forcerie/Van Den Ad. Heede. - 1912
13.

Majchrowska A. Desery w naszej kuchni/Majchrowska A.; WODR w Bratoszewicach;. - б.г.
14.

Marshall E. Traditional fermented food and beverages for improved livelihoods/E. Marshall, D. Mejia. - 2011
15.

Mechanisierung und Automatisierung der Aufbereitund, Vermarktung und Klimatisierung von Kartoffeln, Apfeln und Lagergemuse/Akademie der Landwirtschaftswissenschaften der Deutschen Demokratischen Republik. - 1988
16.

Quality assurance for small-scale rural food industries/Fellows P., Axtell B., Dillon M.. - 1995
17.

Thompson A.K. Fruit and vegetables: harvesting, handling and storage/A. K. Thompson. - 2003
18.

United States department of agriculture. Agricultural Statistics/United States department of agriculture. - 1992
19.

UTAH Agriculture Statistics and UTAH Department of Agriculture Annual Report/USDA. - 1995
20.

Vermarktungsnormen fur Orbst und Gemuse/Auswertungs- und Informationsdienst fur Ernaehrung, Landwirtschaft und Forsten. - 2001
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси