Поисковый запрос: (<.>K=свинина<.>) |
Общее количество найденных документов : 507
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| A versenykepes magyar agrargazdasag az evezred kuszoben Вып.40,ч.3: Allattenysztes muszaki fejlesztes. - 1998
|
>2.
| Agricultural review for Europe/FAO/ECE. - 1994
|
>3.
| Agriculture in the United Kindom: 1992/MAFF, Scottish Office Agr. and Fisheries Dep., Dep. of Agr. for Northern Ireland, Welsh Office. - 1993
|
>4.
| Balcerak M. Rozmiary produkcji zywca wieprzowego i ich wplyw na oplacalnosc w latach 1987-1988, 1999-2000/M. Balcerak // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно, 2003. т.Т.1,N Ч.2.-С.338-341
|
>5.
| Biologische Grundlagen der Fleischerzeugung und -bewertung/Akademie der Landwirtschaftswissenschaften der Deutschen Demokratischen Republik. - 1988
|
>6.
| Bohme H. Aktuelle Aspekte bei der Erzeugung von Schweinefleisch/H. Bohme , G. Flachowsky ; ed.: H. Bohme, G. Flachowsky 193(1999). - 1999
|
>7.
| Bull S. Swine Type Studies/S. Bull, J.H.Longwell; University of Illinois. Agricultural Experiment Station 322 II: Type in Swine as Related to Quality of Pork. - 1929
|
>8.
| Chwastowska-Siwiecka I. Effect of cold storage time on the sensory quality of vacuum packaging smoked pork sirloin/I. Chwastowska-Siwiecka, J. Kondratowicz // Материалы конференции "Современные технологии сельскохозяйственного производства". -Гродно, 2010. т.Т. 2:Зоотехния. Ветеринария. Технология хранения и переработки. Общественные науки.-С.325-326
|
>9.
| Chwastowska-Siwiecka I. Effect of different thawing methods of meat on chemical composition and the concentrations of nitrates, nitrites and sodium chloride in smoked pork sirloin/I. Chwastowska-Siwiecka // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.310-311
|
>10.
| Co noveho v chove osipanych. - 1992
|
>11.
| Co, gdzie, za ile/ODR. - 1993
|
>12.
| Commercial standard of carcass and meat quality of porkers slaughtered in South-Eastern Poland between 2001-2005/K. Tereszkiewicz [et al.] // Материалы конференции "Современные технологии сельскохозяйственного производства". -Гродно, 2007.-С.266
|
>13.
| den Ouden M. Economic modelling of pork production-marketing chains/M. den Ouden; Ред. C.M. Karssen. - 1996
|
>14.
| Dziuba M. Skutecznosc zastapienia antybiotykow paszowych innymi dodatkami w zywieniu tucznikow/M. Dziuba. - 2003
|
>15.
| Encyclopedia of animal science/Ed. W. D. Pond, ed. A. W. Bell, ed. R. E. Austic, ed. D. E. Bauman, ed. G. E. Bradford, ed. C. N. Costa, ed. H. R. Cross, ed. M. P. Doyle, ed. A. R. Egan, ed. M. Greaser, ed. J. K. Ha, ed. O. Hanotte, ed. R. A. Heckert, ed. T. J. Klopfenstein, ed. L. W. Libby, ed. J. A. Mench, ed. L. Milligan, ed. J. J. Robinson, ed. G. E. Seidel, ed. M. W.A. Verstegen, ed. F. Yang. - 2005
|
>16.
| Enfalt A.-Ch. Pig meat quality/A. -Ch. Enfalt. - 1997
|
>17.
| Fiedorowicz E. After slaughter carcass quality in relation to the species of grain legumes and the addition of feed enzymes/E. Fiedorowicz, W. Sobotka, F. Kuczynska // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.312
|
>18.
| Guidelines for African swine fever (ASF) prevention and control in smallholder pig farming in Asia. Clean chain approach for African swine fever in smallholder settings/Y. Kim [et al.]. - 2022
|
>19.
| Hovenier R. Breeding for meat quality in pigs/Hovenier R.. - 1993
|
>20.
| Impact of lactic acid product on quality indices of raw meat for the smoked sausages production/S. V. Merzlov [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2021. т.Т. 59,N № 3.-С.378-384
|
|
|