На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (792)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (8)Аграрные издания НАН Беларуси (106)Органическое сельское хозяйство (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=оценка качества<.>)
Общее количество найденных документов : 792
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

55-я студенческая научно-техническая конференция/Министерство образования Республики Беларусь, Учреждение образования "Белорусский государственный технологический университет". Студенческая научно-техническая конференция (55; 26 - 30 апреля 2004 г.; Минск) Ч.2. - 2004
2.

Arbeitswissenschaften im Landbau/Institut fur Betriebstechnik und Bauforschung der FAL. Arbeitswissenschaftliches Seminar des VDI-MEG-Arbeitskreises "Arbeitswissenschaften im Landbau (AKAL)" (13 ; am 5. und 6. Maerz 2002 ; Braunschweig). - 2003
3.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
4.

Assurance of seafood quality/H.H.Huss. - 1994
5.

Brzostovski H. Instrumental and sensory assessment of meat from purebred pomeranian lambs and crossbreeds by meat-type rams/H. Brzostovski, Z. Tanski, K. Kosinska // Материалы конференции "Современные технологии сельскохозяйственного производства". -Гродно, 2009.-С.360-361
6.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
7.

Dembinski F. Nasiona i siew/F. Dembinski, W. Swiecicki. - 1961
8.

Dietary protein quality evaluation in human nutrition: report of an FAO Expert Consultation, 31 March-2 April, 2011, Auckland, New Zealand/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
9.

Evaluation of quality of fruits and vegetables/ред. H. E. Pattee. - 1985
10.

FAO seed review/FAO. - 1994
11.

FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses. - 2006
12.

Flizikowski J. Oko-Mehrscheibenschneidmuhle. Grundlagen und Beispiele/Flizikowski J.. - 1994
13.

Forest resources assessment. - 1995
14.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
15.

Handbook - Using the information toolkit. Information toolkit on food biotechnologies with a focus on food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
16.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
17.

Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food items: opportunities and challenges/S. McLaren [et al.]. - 2021
18.

Izdebsky W. Effect of operational and technical factors on managing the work of combine harvesters. The analysis of technical and operating parameters of combine harvester is critical in making decisions about their purchase/W. Izdebsky, J. Scudlarski, S. Zajac // Современные проблемы освоения новой техники, технологий, организации технического сервиса в АПК. -Минск, 2011.-С.198-203
19.

Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods/World Health Organization. Food and Agriculture Orgasnization of the United Nations. - 2001
20.

Journal of Animal Science/American Society of Animal Science. - Журнал выходит с 1942г.
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси