На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог БелСХБ- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Аграрные издания НАН Беларуси (21)Библиотека-депозитарий ФАО (19)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=632.95.028<.>)
Общее количество найденных документов : 75
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Codex alimentarius/Food and Agriculture Organization of the United Nations V.2B. - 1998
2.

Enhanced Degradation of Selekted Soil-Applied Herbicides in Long-Term Experiments in Orchards/H. Eelen, J. Rouchaud, R. Bulcke // Интегрированные системы защиты растений. Настоящее и будущее. -Минск, 2002.-С.40-42
3.

Gnusowski B. Significance of plant protection products and pesticide residues analysis for proper functioning of plant protection/B. Gnusowski, St. Stobiecki // Защита растений. -Минск, 2006. т.Вып. 30,N ч. 1:Стратегия и тактика защиты растений.-С.21-23
4.

Handbook of residue analytical methods for agrochemicals/ed. P. W. Lee [et al.] Vol. 1. - 2003
5.

Handbook of residue analytical methods for agrochemicals/ed. P. W. Lee [et al.] Vol. 2. - 2003
6.

Metabolism of Agrochemicals in Plants/Ред. T. Roberts. - 2000
7.

Ministry of Agriculture, Fisheries and Food. Health and Safety Executive. Annual Report of the Working Party on Pesticide Residues: 1991/Ministry of Agriculture, Fisheries and Food. Health and Safety Executive. - 1992
8.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
9.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
10.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси