Поисковый запрос: (<.>K=рыбная промышленность<.>) |
Общее количество найденных документов : 61
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
|
>2.
| Iндустрiя сiльгосппродукцii - у наукових прогнозах, розробках, пропозицiях. - 2007
|
>3.
| Machine-hardware diagram of complex biotechnological processing of aquaculture objects/Y. N. Korzhavina [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2024. т.Т. 62,N № 1.-С.82-88
|
>4.
| OECD-FAO agricultural outlook 2011-2020/Organisation for Economic Co-operation and Development, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2010]
|
>5.
| Report of the expert consultation to develop an FAO evaluation framework to assess the conformity of public and private ecolabelling schemes with the FAO guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from marine capture fisheries, Rome, 24-26 November 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>6.
| Report of the joint FAO/WHO expert consultation on the risks and benefits of fish consumption, Rome, 25-29 January 2010/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>7.
| Report of the technical consultation to develop international guidelines on bycatch management and reduction of discards, Rome, 6-10 December 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>8.
| Rynek ryb: stan i perspektywy/Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Zywnosciowej, Morski Instytut Rybacki, Agencja Rynku Rolnego, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi. - Журнал выходит с 2004г.
|
>9.
| Second international congress on seafood technology on sustainable, innovative and healthy seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>10.
| The State of World Ficheries and Aquaculture 2000/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2000
|
>11.
| The state of world fisheries and aquaculture, 2010/FAO Fisheries and Aquaculture Department, Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO). - 2010
|
>12.
| The state of world fisheries and aquaculture. 2002/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome), FAO Fisheries Department. - 2002
|
>13.
| World aquaculture 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Aquaculture Service, Fisheries and Aquaculture Resources Use and Conservation Division, FAO Fisheries and Aquaculture Department. - 2011
|
>14.
| World fisheries and aquaculture atlas/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2003
|
>15.
| Авдеева О. Ю. Технологические аспекты производства капсулированной икры/О. Ю. Авдеева // Совершенствование технологий и оборудования пищевых производств. -Несвиж, 2007. т.Ч. 1.-С.230-232
|
>16.
| Анализ способов очистки прудовой рыбы/В. Н. Червоный [и др.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно:ГГАУ, 2021,N [Вып.]:Агрономия. Защита растений. Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции.-С.399-400
|
>17.
| Безопасность и качество рыбо- и морепродуктов/ред. Г. А. Бремнер, Ю. Г. Базарнова ; пер. В. В. Широков. - 2009
|
>18.
| Богданов В. Рыбные формованные изделия с использованием пивной дробины/В. Богданов, Ф. Волотка. - [2015]
|
>19.
| Бубырь И. В. Технология производства рыбных консервов/И. В. Бубырь ; рец.: Н. Н. Безрученок, Д. В. Куземкин. - 2019
|
>20.
| Васюкова А. Т. Переработка рыбы и морепродуктов/А. Т. Васюкова ; рец.: Е. Л. Беленко, В. И. Пивоваров. - 2016
|
|
|