Поисковый запрос: (<.>K=липиды<.>) |
Общее количество найденных документов : 714
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Alternatywne mozliwosci modyfikowania poziomu lipoprotein i choleterolu w osoczu krwi i w tluszczu mlecznym/B. Reklewska, A. Karaszewska, M. Goralczyk, Z. Ryniewicz // Наука - производству. -Гродно, 1999.-С.232-236
|
>2.
| An overview of research concerning the nutritional value of milk of cows/B. Micinski [и др.] // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно:ГГАУ, 2018. т.Т. 41:Зоотехния.-С.С. 298-307
|
>3.
| Chagas' Disease Vectors/Ред. R.R. Brenner, Ред. A. Merced Stoka Vol. III: Biochemical Aspects and Control. - 1987
|
>4.
| "Chemistry, structure and function of biomolecules", international conference(6;2018;Minsk). Chemistry, structure and function of biomolecules/National academy of sciences of Belarus, The department of chemistry and earth sciences, Institute of bioorganic chemistry, Belarusian republican foundation for fundamental research. - 2018
|
>5.
| Concentration of fatty acids in milk depending on race and lactation stage/W. Sobotka [et al.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.316-317
|
>6.
| Fats and fatty acids in human nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
|
>7.
| Functional fatty acid composition in four types of fat deposits in beef carcasses/M. Sobczuk-Szul [et al.] // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно, 2012. т.Ч. 1:Агрономия. Защита растений. Зоотехния. Ветеринария.-С.316-317
|
>8.
| Granelli K. The oxidative stability of lipids in milk and milk powder in relation to some pro- and antioxidants/K. Granelli. - 1996
|
>9.
| Gwizdala M. Preparaty nowej generacji w zywieniu swin/Gwizdala M.; Osrodek Doradztwa Rol. w Gdansku. - 1994
|
>10.
| Institutul agronomic Timisoara. Lucrari stintifice../Red. Romosan S.. - 1978
|
>11.
| Lenartowicz P. Wplyw diet wzbogaconych smalcem paszowym lub tluszczem pzepakowym na umiesnienie tuszy i poziom skladnikow lipidowych w miesie tucznikow wybranych genotypow/P. Lenartowicz, J. Kulisiewicz // Наука - производству. -Гродно, 1999.-С.303-307
|
>12.
| Lipid composition of chokeberry fruits/M. Angelova-Romova [et al.] // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. -Могилев, 2012,N № 1.-С.76-80
|
>13.
| Marsalkiene N. Collection and evaluation of some rich in oil spontaneous crucifer species in situ/N. Marsalkiene // Интродукция, сохранение и использование биологического разнообразия мировой флоры. -Минск, 2012. т.Ч. 2.-С.18-20
|
>14.
| Microbial safety of lipid-based ready-to-use foods for management of moderate acute malnutrition and severe acute malnutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
|
>15.
| Pleurotus ostreatus (Jack.: Fr.) Kumm - перспективный объект биотехнологии/Т. А. Пучкова [и др.] // Сборник научных трудов [Институт леса Национальной академии наук Беларуси]. -Гомель, 2005. т.Вып. 63:Проблемы лесоведения и лесоводства : (Институту леса НАН Беларуси - 75 лет).-С.427-429
|
>16.
| Pysera B. The effect of soybean protein concentrate and whey-lipid preparate in compound mixture CJ on the blood lipid profiles in calves/B. Pysera, A. Opalka // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно, 2003. т.Т.1,N Ч.2.-С.328-330
|
>17.
| Rhizobiaceae: молекулярная биология бактерий, взаимодействующих с растениями/Ред. Г. Спайнк, ред. А. Кондороши, ред. П. Хукас. - 2002
|
>18.
| Schenck M. Grundriss der physiologischen Chemie/M. Schenck, E. Kolb. - 1982
|
>19.
| Sobotka W. Poekstrakcyjna sruta rzepakowa "00" i nasiona straczkowych jako zrodla bialka w tuczu swin/W. Sobotka ; ed. J. Falkowski. - 2004
|
>20.
| Sobotka W. The impact of feeding system on performance and chemical composition of cows/W. Sobotka, B. L. Gołas, J. Micinski // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно:ГГАУ, 2017. т.Т. 37:Зоотехния.-С.С. 379-396
|
|
|