Поисковый запрос: (<.>K=животное сырье<.>) |
Общее количество найденных документов : 684
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Animal food production/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
|
>2.
| Charm MRLBL/TET для определения антибиотиков // Продукт.by. -Минск, 2010,N № 1.-С.40-41
|
>3.
| Code of practice for fish and fishery products/Codex alimentarius commission, World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>4.
| Code of practice for fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2020
|
>5.
| DeLaval. 6 из 15 показателей, анализируемых при приемке молока, связаны с качеством промывки. Выберите свой уровень защиты качества молока/Компания DeLaval, АО "ДеЛаваль". - [2021?]
|
>6.
| Globalisation and fisheries. - 2007
|
>7.
| Godbille P. Lymphatic Glands in meat-producing animals/P. Godbille ; пер.: A. F. Liautard, D. A. Hughes. - 1915
|
>8.
| Greenhouse gas emissions from aquaculture. A life cycle assessment of three Asian systems/D. H. F. Robb [et al.]. - 2017
|
>9.
| Impact of lactic acid product on quality indices of raw meat for the smoked sausages production/S. V. Merzlov [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2021. т.Т. 59,N № 3.-С.378-384
|
>10.
| Machine-hardware diagram of complex biotechnological processing of aquaculture objects/Y. N. Korzhavina [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2024. т.Т. 62,N № 1.-С.82-88
|
>11.
| Meat international. - Журнал выходит с 1991г.
|
>12.
| Preuss H. Richtlinien fur Fleischbeschauer/H. Preuss, B. Preuss. - 1969
|
>13.
| Report of the expert consultation on technical guidelines for responsible fish trade. Silver Spring, United States of America, 22-26 January 2007. - 2007
|
>14.
| Report of the expert workshop on greenhouse gas emissions strategies and methods in seafood, Rome 23-25 January 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>15.
| Risk profile. Group B Streptococcus (GBS). Streptococcus agalactiae sequence type (ST) 283 in freshwater fish/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
|
>16.
| Sixth world congress on seafood safety, quality and trade/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>17.
| Spreer E. Technologie der Milchverarbeitung/E. Spreer. - 1988
|
>18.
| Welcomme R. Review of the state of the world fishery resources: inland fisheries/R. Welcomme. - 2011
|
>19.
| Абдуллаева А. М. Выявление жизнеспособных некультивируемых клеток бактерий в мясных продуктах/А. М. Абдуллаева, Л. П. Блинкова // Ученые записки учреждения образования "Витебская государственная академия ветеринарной медицины". -Витебск, 2022. т.Т. 58,N вып. 4.-С.121-127
|
>20.
| Актуальные вопросы переработки молочного сырья/Национальная академия наук Беларуси, Научно-производственное республиканское унитарное предприятие "БелНИКТИММП". - Журнал выходит с 2005г.
|
|
|