Поисковый запрос: (<.>K=аквакультура<.>) |
Общее количество найденных документов : 769
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Заболоцкий Ю. Н. Аквапоник-системы как способ производства экологически чистой сельскохозяйственной продукции по безотходным технологиям/Ю. Н. Заболоцкий // Студенческая наука и инновации. -Витебск, 2009.-С.89-90
|
>2.
| FAO Publications catalogue 2016/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2016
|
>3.
| Fisheries in the drylands of Sub-Saharan Africa. "Fish come with the Rains": building resilience for fisheries-dependent livelihoods to enhance food security and nutrition in the drylands/J. Kolding [и др.]. - 2016
|
>4.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры. 2018. Достижение целей устойчивого развития/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2018
|
>5.
| Bjorndal T. Market competition between farmed and wild fish: a literature survey/T. Bjorndal, J. Guillen. - 2016
|
>6.
| Towards the implementation of the SSF guidelines in the Southeast Asia region/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>7.
| Basic texts of the General fisheries commission for the Mediterranean of the FAO/Food and Agriculture Organization of the United Nations, General Fisheries Commission for the Mediterranean. - 2016
|
>8.
| Sustainable intensification of aquaculture in the Asia-Pacific region/Regional Office for Asia and the Pacific, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>9.
| Report of the thirty-ninth session of the General Fisheries Commission for the Mediterranean (GFCM), Milan, Italy, 25-29 May 2015/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>10.
| Козлов А. И. Перспективный объект разведения и выращивания в индустриальной аквакультуре Беларуси/А. И. Козлов, Т. В. Козлова // Материалы третьей международной научно-практической конференции "Устойчивое развитие экономики: состояние, проблемы и перспективы". -Пинск, 2009. т.Ч. 2.-С.52-53
|
>11.
| The state of the world’s aquatic genetic resources for food and agriculture/Food and agriculture organization of the United Nations, Сommission on genetic resources for food and agriculture. - 2019
|
>12.
| Щелчок А. И. Сравнение эффективности выращивания форм форели камлоопс и радужной форели/А. И. Щелчок // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства. -Горки, 2008.-С.42-43
|
>13.
| Joint FAO/WHO expert meeting in collaboration with OIE on Foodborne antimicrobial resistance: role of the environment, crops and biocides/Food and agriculture organization of the United Nations, World health organization. - 2019
|
>14.
| Капанский А. А. Профилактика болезней рыб/А. А. Капанский // XIV Международная научно-практическая конференция "Современные технологии сельскохозяйственного производства". -Гродно, 2011. т.Ч. 2:Зоотехния. Ветеринария. Технология хранения и переработки.-С.191-192
|
>15.
| Серветник Г. Е. Водоемы комплексного назначения - важный резерв производства более дешевой и доступной для населения свежей рыбы/Г. Е. Серветник // Проблемы интенсификации производства продуктов животноводства. -Жодино, 2008.-С.322-324
|
>16.
| Радько М. М. Аквакультура Беларуси: потенциальные возможности и их реализация/М. М. Радько // Научно-инновационная деятельность в агропромышленном комплексе. -Минск, 2008. т.Ч. 1.-С.225-228
|
>17.
| Aquaculture big numbers/M. Phillips [et al.]. - 2016
|
>18.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры. 2018. Достижение целей устойчивого развития/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2018
|
>19.
| Report of the FAO workshop on implementing the FAO agreement on port state measures to prevent, deter, and eliminate illegal, unreported and unregulated fishing on the Atlantic coast of Africa, Praia, Cabo Verde, 20-24 July 2015/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>20.
| Report of the FAO expert workshop on strategies and practical options for greenhouse gas reductions in fisheries and aquaculture food production systems, Bergen, Norway, 4–5 March 2013/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2015
|
|
|