Поисковый запрос: (<.>K=ТРАДИЦИИ<.>) |
Общее количество найденных документов : 562
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Alma mater: Гродненский государственный аграрный университет. Традиции, история, современность/Гродненский государственный аграрный университет. - 2011
|
>2.
| "Development of voluntary guidelines for the sustainability of the Mediterranean diet in the Mediterranean region"(2017;Valenzano). Development of voluntary guidelines for the sustainability of the Mediterranean diet in the Mediterranean region/ed.: A. Meybeck [et al.]. - 2017
|
>3.
| Farmed aquatic food for all tastes. The journey of twelve Mediterranean and Black Sea species from farms to your plates/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
|
>4.
| Genetic relatedness and fingerprinting of apple rootstocks using microsatellite markers/R. Gahromee Shirazee [et al.] // Интенсификация плодоводства Беларуси: традиции, достижения, перспективы. -Самохваловичи, 2010.-С.121-123
|
>5.
| GEO/ЗАО "Грунер+Яр". - Журнал выходит с 2000г.
|
>6.
| Grouping of 49 Iranian and imported apple genotypes/A. Bahari [et al.] // Интенсификация плодоводства Беларуси: традиции, достижения, перспективы. -Самохваловичи, 2010.-С.40-42
|
>7.
| Hajnajari Н. Results of cultivar evaluation program of the national Iranian apple collection in the last decade/Н. Hajnajari // Интенсификация плодоводства Беларуси: традиции, достижения, перспективы. -Самохваловичи, 2010.-С.33-39
|
>8.
| Hossen Ava S. Evaluation of the Iranian and foreign cultivars of hazelnut in Iran conditions/S. Hossen Ava, A. Imani, D. Javadi // Интенсификация плодоводства Беларуси: традиции, достижения, перспективы. -Самохваловичи, 2010.-С.97-100
|
>9.
| Imani A. Relationship between ion leakage and freezing injury in some peach cultivars/A. Imani, Z. Moghadam Zeabadi // Интенсификация плодоводства Беларуси: традиции, достижения, перспективы. -Самохваловичи, 2010.-С.223-226
|
>10.
| Indigenous peoples' food systems and well-being: interventions and policies for healthy communities/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
|
|