Поисковый запрос: (<.>K=Говядина<.>) |
Общее количество найденных документов : 375
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Agricultural review for Europe/FAO/ECE. - 1994
|
>2.
| Agriculture in the United Kindom: 1992/MAFF, Scottish Office Agr. and Fisheries Dep., Dep. of Agr. for Northern Ireland, Welsh Office. - 1993
|
>3.
| Artyszuk H. Wolowina kulinarna na rynku Europejskim/H. Artyszuk. - 2003
|
>4.
| Biologische Grundlagen der Fleischerzeugung und -bewertung/Akademie der Landwirtschaftswissenschaften der Deutschen Demokratischen Republik. - 1988
|
>5.
| Co, gdzie, za ile/ODR. - 1993
|
>6.
| Goszczynski J. Produkcja mlodego zywca wolowego z wykorzystaniem trwalych uzytkow zielonych w warunkach wojewodztwa suwalskiego/Goszczynski J.; ODR w Olecku, Stacja Badawcza Roln.Ekol.i Hodowli Zachow.Zwierzat PAN w Popielnie. - 1995
|
>7.
| Hovezi maso/Red. odb. hosp. Hampl O.. - 1993
|
>8.
| Impact of lactic acid product on quality indices of raw meat for the smoked sausages production/S. V. Merzlov [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2021. т.Т. 59,N № 3.-С.378-384
|
>9.
| Indicators of milk and beef quality/European Association for Animal Production. - 2005
|
>10.
| Interventions for the Control of Non-typhoidal Salmonella spp. in Beef and Pork. Meeting report and systematic review. - 2016
|
>11.
| Iнститут тваринництва Української академiї аграрних наук. Збiрник наукових праць/Iнститут тваринництва Української академiї аграрних наук 39. - 1996
|
>12.
| Low emissions development of the beef cattle sector in Uruguay. Reducing enteric methane for food security and livelihoods. - 2017
|
>13.
| Micinski J. Quality of beef obtained from purebred meat-type bulls and their F-1 crossbreeds with black-and-white cows in the light of research studies conducted at the department of cattle breeding and milk quality evaluation in the years 1985-2005/J. Micinski, J. Pogorzelska, A. Kalicka // Материалы конференции "Современные технологии сельскохозяйственного производства". -Гродно, 2009.-С.370-371
|
>14.
| Mickiewicz B. Beef and markets in European Union in 2007-2013 perspective/B. Mickiewicz, W. Gotkiewicz // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно, 2008. т.Т. 1:Агрономия. Экономика.-С.388-395
|
>15.
| Organic agriculture african experiences in resilience and sustainability/Natural Resources Management and Environment Department, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>16.
| Valaitiene V. Mineral contents in meat of angus, simmental, charolais and limousin beef cattle/V. Valaitiene, A. Simkus // Современные технологии сельскохозяйственного производства. -Гродно:ГГАУ, 2014. Ветеринария. Зоотехния.-С.148-149
|
>17.
| Vyskumny ustav zivocisnej vyroby v Nitre. Vedecke prace../Ved. red. Plesnik J. . - 1980
|
>18.
| Windhorst H. Product Safety and Quality Assurance/H. Windhorst, A. Dijkhuizen. - 2002
|
>19.
| Агарева Е. И. Мясное скотоводство в Беларуси: перспективы развития/Е. И. Агарева // Актуальные проблемы инновационного развития агропромышленного комплекса Беларуси. -Горки, 2012. т.Вып. 8. ч. 1.-С.5-8
|
>20.
| Аграрна наука-виробництву (основнi науковi розробки iнституту для впровадження)/Українська академiя аграрних наук, Iнститут тваринництва. - 1999
|
|
|