На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог БелСХБ- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (4)Аграрные издания НАН Беларуси (25)Библиотека-депозитарий ФАО (41)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=АНАЛИЗ РИСКА<.>)
Общее количество найденных документов : 204
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Aquaculture development 3: Genetic resource management. - 2008
2.

Assessment and management of biotoxin risks in bivalve molluscs/J. Lawrence [et al.]. - 2011
3.

Biosafety resource book:Legal aspects/A. M. Zivian, A. Sensi, C. B. Caro
4.

Biosafety resource book:Risk analysis/A. Sensi [et al.]
5.

Biosafety resource book:Test and post-release monitoring of genetically modified organisms (GMOs)/O. Brandenberg [et al.]
6.

Bueno P. B. Adaptation strategies of the aquaculture sector to the impacts of climate change/P. B. Bueno, D. Soto. - 2017
7.

Buncic S. Integrated food safety and veterinary public health/S. Buncic. - 2006
8.

Case studies. IFAD’s internal guidelines. Economic and financial analysis of rural investment projects. - 2016
9.

Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
10.

Conforti P. FAO’s methodology for damage and loss assessment in agriculture/P. Conforti, M. Markova, D. Tochkov. - 2020
11.

Dykiel M. Quality management in food economics sector/M. Dykiel, B. Bienia // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции. -Минск, 2013.-С.173-176
12.

FAO/WHO Expert meeting on the application of nanotechnologies in the food and agriculture sectors: potential food safety implication/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2010
13.

FAO/WHO guide for application of risk analysis principles and procedures during food safety emergencies. - 2011
14.

Fazil A.M. Primer on risk assessment modelling, (A): focus on seafood products/A. M. Fazil. - 2005
15.

Food hygiene/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
16.

Food outlook. June 2021. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
17.

Food Outlook. June 2022. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
18.

Food safety risk analysis. A guide for national food safety authorities. - 2006
19.

Glossary of phytosanitary terms. - 2016
20.

Good emergency management practice: the essentials/N. Honhold [et al.]. - 2011
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси