Заглавие журнала :Молочное дело -2013г.,N 11/12
Интересные статьи :
НОВОСТИ (стр.4-6)
САНИТАРИЯ И ГИГИЕНА
SILVEROXY-A: коллоидное серебро и пероксид водорода - эффективное дезинфицирующие средство нового поколения (стр.7-7)
ПРОИЗВОДИТЕЛЬ УКРАИНЫ
ТМ "Виста" доступна для потребителя (стр.8-8)
Гуславский С. Я. "Мiй магазин" для Вас/ С. Я. Гуславский (стр.9-9)
Основные выдержки из ДСТУ 4518-2008, касающиеся самого простого нанесения даты изготовления на упаковку (стр.10-10)
АСПЕКТЫ ОТРАСЛИ
Бутенко Л. М. Вплив науки про харчування на технологiю якiсних та безпечних продуктів/ Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук (стр.11-17)
Слива Ю. В. Особливостi застосування стандартiв ISO cepii 14040 до оцiнки життевого циклу молочної продукції/ Ю. В. Слива, Д. М. Галiченко (стр.18-21)
Гуменюк Г. Д. Європейськi i мiжнароднi вимоги щодо органiчного виробництва харчових продуктів/ Г. Д. Гуменюк (стр.24-26)
Арнаута О. В. Порiвняльна характеристика стандартiв на основi методи аналiзу бiлка у харчових продуктах/ О. В. Арнаута, В. А. Томчук, Е. В. Бiщук (стр.27-28)
Сiлонова Н. Б. Аналiз законодавчих вимог щодо управлiння ризиками алергенiв на підприємствах харчовоi промисловостi/ Н. Б. Сiлонова, I. М. Очеретяна (стр.29-31)
ТЕХНОЛОГИИ
Осадчук С. В. Особливостi комп`ютерно-iнтегрованого управлiння харчових виробництв/ С. В. Осадчук (стр.22-23)
Производство сыров "Паста Филата": Качкавал, Проволоне, Моцарелла, Сулугуни, Скаморца и др. (стр.32-33)
Интересные статьи :

Доп.точки доступа:
Гуславский, С. Я.; Бутенко, Л. М.; Слива, Ю. В.; Гуменюк, Г. Д.; Арнаута, О. В.; Сiлонова, Н. Б.; Осадчук, С. В.; Слободянюк, Н. М.; Галiченко, Д. М.; Томчук, В. А.; Очеретяна, I. М.; Андрощук, О. С.; Бiщук, Е. В.