Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 574022
Автор(ы) : Дейниченко Г. В.
Заглавие : Наукове обгрунтування та розробка технологiй продуктів харчування пiдвищеноi харчовоi цiнностi на основi нежирноi молочної сировини : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технiчних наук
Выходные данные : Харкiв, 1997
Колич.характеристики :33 с
Коллективы : Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування
УДК : 637.147 + 641.8(477)
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): продукты питания--сырье--продукция сельского хозяйства--молоко--жирномолочность--молочные качества--белки-вещества--органические вещества--полуфабрикаты--продукция--питательная ценность--авторефераты--украина--2--авторефераты диссертаций
Экземпляры :ХР(1)
Свободны : ХР(1)

Доп.точки доступа:
Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування