Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods [Text] : risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods (30 April-4 May 2001) / World Health Organization. Food and Agriculture Orgasnization of the United Nations. - Rome : [s. n.], 2001. - 38 p. - (Food and Nutrition Paper ; 72). - Библиогр. в конце кн. - ISBN 92-5-104608-5 : 520 р. Перевод заглавия: Совместные консультации экспертов FAO/WHO по микробиологической безопасности продуктов питания. Риск нахождения Salmonella spp. и Listeria monocytogenes в яйцах и бройлерах
Кл.слова (ненормированные): оценка качества -- безопасность -- гигиена -- болезни птиц -- продукция сельского хозяйства -- сальмонеллы -- куры -- яйца пищевые -- бройлеры -- микробиология -- ветеринария -- зарубежные страны -- зарубежный опыт -- Италия -- 2 Доп.точки доступа: World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations; Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (30 April-4 May 2001 ; Rome) Экземпляры всего: 1 ОКД/F/577641 (1) Свободны: ОКД/F/577641 (1) |