Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 577082 Автор(ы) : Артамонова М. В. Заглавие : Розробка технології жельованих виробiв з використанням мiкробних полiсахаридiв : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технiчних наук Выходные данные : Харкiв, 2000 Колич.характеристики :20 с Коллективы : Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування Примечания : Библиогр. в конце кн УДК : 664-404.8(477) + 547.458.1 Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): желе--полисахариды--углеводы--агар--питательная среда--пищевая промышленность--добавки--зарубежный опыт--зарубежные страны--украина--авторефераты диссертаций Экземпляры :ХР(1) Свободны : ХР(1) Доп.точки доступа: Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування |