Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 577027 Автор(ы) : Волощук Г.I. Заглавие : Розробка технології макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технiчних наук Выходные данные : Київ, 2000 Колич.характеристики :20 с Коллективы : Український державний унiверситет харчових технологiй Примечания : Библиогр. в конце кн УДК : 664.69 Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): макаронные изделия--пектины--плодово-ягодные порошки--добавки--поглощение--зарубежные страны--украина--авторефераты диссертаций Экземпляры :ХР(1) Свободны : ХР(1) Доп.точки доступа: Український державний унiверситет харчових технологiй |