Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613338 Автор(ы) : Навагродскi Т. А. Заглавие : Эвалюцыя традыцый харчавання беларусау у XIX-XX стст. Выходные данные : Мінск: БДУ, 2015 Колич.характеристики :243 с.: фот. Коллективы : Беларускi дзяржауны унiверсiтэт Примечания : Библиогр.: с. 175-193. - Приложение: с. 194-241 ISBN, Цена 978-985-566-164-2: Б.ц. УДК : 392.8 + 641.5 + (=161.3) + (476) Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): этнография--питание--кулинария--национальные кухни--культура--краеведение--науки--беларусь Аннотация: На аснове разнастайных крынiц, фальклорна-этнаграфiчнай лiтаратуры i матэрыялау палявых этнаграфiчных даследаванняу, сабраных аутарам у экспедыцыях на працягу 1992-2014 гг. ва усix гiстарычна-этнаграфiчных рэгiенах Беларусi, даследаваны традыцыi харчавання беларускага этнасу, выдзелены i прааналiзаваны састауныя часткi культуры харчавання, паказаны змены, якiя адбылiся у XX ст. пад уплывам шэрагу фактарау. Экземпляры : всего : ХР(2) Свободны : ХР(2) Доп.точки доступа: Лакотка, А. I. \рец.\; Пiлiпенка, М. Ф. \рец.\; Беларускi дзяржауны унiверсiтэт |