Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 575363
Автор(ы) : Терлецька В.А.
Заглавие : Розроблення рацiональноi технології екструзiйних продуктів з використанням солоду зернових i зернобобових культур : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технiчних наук
Выходные данные : Київ, 1997
Колич.характеристики :18 с
Коллективы : Український державний унiверситет харчових технологiй
Примечания : Библиогр.: с.15-16
УДК : 633.3 + 631.363(477) + 633.1
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): экструзия--зерно--концентрированные корма--зерновые культуры--гречиха--зернобобовые культуры--бобовые--солод--белки-вещества--органические вещества--незаменимые аминокислоты--аминокислоты--украина--зарубежные страны--авторефераты--зарубежный опыт--2--авторефераты диссертаций
Экземпляры :ХР(1)
Свободны : ХР(1)

Доп.точки доступа:
Український державний унiверситет харчових технологiй