Заглавие журнала :Мясное дело -2011г.,N 6
Интересные статьи :
НОВОСТИ (стр.6-8)
АСПЕКТЫ ОТРАСЛИ
Кігель Н. Ф. Бактерiальнi препарати та iхня роль у виробництвi ферментованих м'ясних продуктів/ Н. Ф. Кігель (стр.10-12)
Ощипок I. М. Виробничий та технологiчний процеси м' ясних виробництв i застосування комп'ютерних технологiй/ I. М. Ощипок (стр.14-16)
Паламарчук А. С. Разработка технологии и оборудования рассольного замораживания рыбы с использованием защитных пектиновых покрытий/ А. С. Паламарчук, А. С. Титлов (стр.17-21)
Прусенков Н. А. Аспекты оценки затрат на производство/ Н. А. Прусенков (стр.22-24)
Титлов А. С. Анализ схем получения воды из атмосферного воздуха/ А. С. Титлов, А. Н. Краснопольский (стр.28-29)
Беседа С. Д. Визначення рацiональних конструктивних та експлуатацiйних характеристик обладнання для транспортування нехарчовоi м'ясноi сировини/ С. Д. Беседа, Е. В. Штефан, В. М. Таран (стр.30-32)
ИНГРЕДИЕНТЫ
Шаг в будущее - сенсорная оценка и качество продуктов фирмы Regis (стр.25)
ОБОРУДОВАНИЕ
50 рокiв якiсного пакування (стр.26-27)
НА ДОСУГЕ (стр.33)
ПОДПИСКА (стр.34)
Интересные статьи :

Доп.точки доступа:
Кігель, Н. Ф.; Ощипок, I. М.; Паламарчук, А. С.; Прусенков, Н. А.; Титлов, А. С.; Беседа, С. Д.; Краснопольский, А. Н.; Штефан, Е. В.; Таран, В. М.