Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 574022 Автор(ы) : Дейниченко Г. В. Заглавие : Наукове обгрунтування та розробка технологiй продуктів харчування пiдвищеноi харчовоi цiнностi на основi нежирноi молочної сировини : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технiчних наук Выходные данные : Харкiв, 1997 Колич.характеристики :33 с Коллективы : Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування УДК : 637.147 + 641.8(477) Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): продукты питания--сырье--продукция сельского хозяйства--молоко--жирномолочность--молочные качества--белки-вещества--органические вещества--полуфабрикаты--продукция--питательная ценность--авторефераты--украина--2--авторефераты диссертаций Экземпляры :ХР(1) Свободны : ХР(1) Доп.точки доступа: Харкiвська державна академiя технології та органiзацii харчування |