Шифр: М03041403/2020/10
   Журнал

М'ясний бізнес : щомісячний науково-практичний журнал/ Засновник: Людмила Радіонова. - Київ : Біопром, 2002 - . - Периодичность 11 раз в год
2020г. № 10 (204)
Содержание:
НОВОСТИ
Новини вiтчизняного ринку. - С.8-10
Мiжнароднi новини. - С.12-14
ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО
Новини законодавства. - С.16
ИЗ ПЕРВЫХ УСТ
Гончаров, П. Петро Гончаров: "Ми вдячнi нашим потенцiйним замовникам, якi налаштовують нас на продуктивне майбутне та тримають у тонусi" / П. Гончаров ; интервьюер Г. Шубiна. - С.18-19
Башинський, В. Вiталiй Башинський: "Через екран планшета не пообiдаеш. Тому виробники та дистриб'ютори залишаться iз роботою в будь-якому випадку" / В. Башинський ; интервьюер Г. Шубiна. - С.20-21
ПРОИЗВОДСТВО
Стефанцiв, А. Смак та атмосфера сiмейного виробництва - особливi / А. Стефанцiв ; интервьюер Г. Шубiна. - С.22-23
ТЕНДЕНЦИИ
Мостова, I. Тенденцii продажiв ковбасних виробiв / I. Мостова. - С.24-27
ИНГРЕДИЕНТЫ
Эксклюзивные специи Fratelli Pagani для мясной продукции. - С.28-29
ЗАО "М ПРОФУД": достижения, спектр услуг и ассортимент продукции. - С.30-31
Вода у м'ясних продуктах. - С.32-33
ТЕХНОЛОГИИ
М'ясний факт №5. "М'яснi емульсii" та стадii ix формування. - С.34
УПАКОВКА
Трейсилеры Italian Pack - возможность показать товар лицом. - С.36-37
Потребность в снижении потерь при транспортировке и хранении продуктов активизирует сегмент "умной упаковки". - С.38-39
МЯСНЫЕ ТРАДИЦИИ
10 колбасок, которыми гордятся немцы. - С.41-42
ОБОРУДОВАНИЕ
Стартапи Handtmann. - С.44-45
Вербицкий, С. Б. Инъецирование и массирование мясного сырья / С. Б. Вербицкий. - С.46-51
Самое чистое звено в вашем производстве. - С.52-53
Автоматичнi лiнii. - С.54
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ОКД (1)
Свободны: ОКД (1)