Шифр: М03031230/2014/2
   Журнал

Мясное дело [Текст] : производственно-практический журнал/ ЧП "КОРСАР". - Киев, 2001 - - 2014. - Выходит ежемесячно
2014г. № 2
Содержание:
НОВОСТИ. - С.4-7
МАГИСТР-КЛАСС
Баль-Прилипко, Л. В. Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем / Л. В. Баль-Прилипко, Б. I. Леонова. - С.10-12
ЗАКОНОДАВСТВО
Слива, Ю. В. Сучасний стан міжнародної і національної нормативних баз щодо управління навколишнiм середовищем / Ю. В. Слива. - С.13-15
ПРОИЗВОДИТЕЛЬ УКРАИНЫ
Назаренко, М. Как помочь украинским фермерам разрубить гордиев узел проблем и обеспечить продовольственную безопасность страны? / М. Назаренко. - С.17-18
ТЕХНОЛОГИИ
Косiнога, Л. В. Поняття безпечностi харчовоi продукції та ii проблеми / Л. В. Косiнога. - С.19-22
УПАКОВКА
Уховский, В. Упаковочные материалы от "Трейд Интер Групп" / В. Уховский. - С.24-25
ИНГРЕДИЕНТЫ
Ревякин, А. Ю. Полуфабрикаты в современном мире - с компанией "КОЛВИ" / А. Ю. Ревякин. - С.26-28
АСПЕКТЫ ОТРАСЛИ
Баль-Прилипко, Л. В. Инновацii в економiцi та плануваннi успiшноi дiяльностi підприємств / Л. В. Баль-Прилипко, М. Я. Чопенко, Г. М. Корейба. - С.30-32
КаБаРе
Клей для мяса. - С.33
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ОКД (1)
Свободны: ОКД (1)