> Шифр: М03031230/2014/2 Журнал 2014г. № 2 НОВОСТИ. - С.4-7 МАГИСТР-КЛАСС Баль-Прилипко, Л. В. Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем / Л. В. Баль-Прилипко, Б. I. Леонова. - С.10-12 ЗАКОНОДАВСТВО Слива, Ю. В. Сучасний стан міжнародної і національної нормативних баз щодо управління навколишнiм середовищем / Ю. В. Слива. - С.13-15 ПРОИЗВОДИТЕЛЬ УКРАИНЫ Назаренко, М. Как помочь украинским фермерам разрубить гордиев узел проблем и обеспечить продовольственную безопасность страны? / М. Назаренко. - С.17-18 ТЕХНОЛОГИИ Косiнога, Л. В. Поняття безпечностi харчовоi продукції та ii проблеми / Л. В. Косiнога. - С.19-22 УПАКОВКА Уховский, В. Упаковочные материалы от "Трейд Интер Групп" / В. Уховский. - С.24-25 ИНГРЕДИЕНТЫ Ревякин, А. Ю. Полуфабрикаты в современном мире - с компанией "КОЛВИ" / А. Ю. Ревякин. - С.26-28 АСПЕКТЫ ОТРАСЛИ Баль-Прилипко, Л. В. Инновацii в економiцi та плануваннi успiшноi дiяльностi підприємств / Л. В. Баль-Прилипко, М. Я. Чопенко, Г. М. Корейба. - С.30-32 КаБаРе Клей для мяса. - С.33 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ОКД (1) Свободны: ОКД (1) |